Makelaars in Papenhoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Papenhoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Papenhoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Papenhoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Papenhoven.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Papenhoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Papenhoven zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Papenhoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 153.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Papenhoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Papenhoven

In Papenhoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 358.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 153.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Papenhoven.

Bij de verkoop van een huis in Papenhoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 358.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Papenhoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Papenhoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 422.000.

Het meest voorkomende energielabel in Papenhoven is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Papenhoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Papenhoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Papenhoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Papenhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Papenhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Papenhoven.

 • Verkooptijd
  220 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 140.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  160 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Papenhoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Papenhoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Papenhoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Papenhoven

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Industriegebied

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 140.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Papenhoven

In Papenhoven zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Papenhoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Op de Coul 26 Aelmans Woningmakelaars BV € 795.000
Kommelweg 8 LWM - Makelaars van nu € 595.000
Tomberstraat 45 Damen Makelaardij € 495.000
Op de Coul 42 A Marcant Wonen € 485.000
Merker-Eyckstraat 4 Kempen & Oberdorf € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Papenhoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Papenhoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Papenhoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Papenhoven.

Wat kost een makelaar in Papenhoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Papenhoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Papenhoven van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Papenhoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Papenhoven zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Papenhoven?

+

De meest verkopende makelaar van Papenhoven is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Papenhoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Papenhoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Papenhoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Papenhoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!