Makelaars in Ottersum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ottersum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Ottersum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ottersum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ottersum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ottersum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ottersum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ottersum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ottersum

In Ottersum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 442.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -87.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ottersum.

Bij de verkoop van een huis in Ottersum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 442.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ottersum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ottersum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 457.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ottersum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ottersum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ottersum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ottersum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ottersum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hansdemakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ottersum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ottersum.

Populaire buurten in Ottersum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ottersum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ottersum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ottersum

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Noord

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Looierheide

  Verkooptijd
  116 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 890.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Aaldonk-Violenberg

  Verkooptijd
  237 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ottersum

In Ottersum zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Hansdemakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ottersum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schaapsweg 3 Landelijk-wonen.nl € 895.000
Looiseweg 62 Smedema Makelaars & Taxateurs € 885.000
Eikenwal 20 Hansdemakelaar € 649.000
Bonkelaar 36 Smedema Makelaars & Taxateurs € 589.000
Eikenwal 2 Hansdemakelaar € 529.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ottersum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ottersum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Ottersum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ottersum.

Wat kost een makelaar in Ottersum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ottersum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ottersum van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ottersum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ottersum zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ottersum?

+

De meest verkopende makelaar van Ottersum is Hansdemakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ottersum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ottersum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ottersum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ottersum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!