Makelaars in Melderslo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Melderslo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Melderslo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Melderslo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Melderslo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Melderslo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Melderslo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -6.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Melderslo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Melderslo

In Melderslo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 387.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -6.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Melderslo.

Bij de verkoop van een huis in Melderslo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 387.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Melderslo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Melderslo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 445.000.

Het meest voorkomende energielabel in Melderslo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Melderslo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Melderslo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Melderslo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Melderslo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat InterMakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Melderslo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Melderslo.

 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 497.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 497.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  2
 • Arvalis

  5. Arvalis

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 484.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Melderslo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Melderslo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Melderslo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Melderslo

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Melderslo

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 527.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Melderslo

In Melderslo zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar InterMakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Melderslo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vlasvenstraat 31 A Makelaarsland € 885.000
St. Odastraat 59 Startpunt Wonen € 650.000
Nieuwenhofweg 10 CoMaCon Makelaardij € 597.000
Herenbosweg 27 Arvalis € 529.000
Meldersloseweg 123 InterMakelaars € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Melderslo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Melderslo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Melderslo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Melderslo.

Wat kost een makelaar in Melderslo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Melderslo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Melderslo van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Melderslo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Melderslo zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Melderslo?

+

De meest verkopende makelaar van Melderslo is InterMakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Melderslo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Melderslo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Melderslo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Melderslo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!