Makelaars in Margraten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Margraten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Margraten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Margraten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Margraten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Margraten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Margraten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Margraten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Margraten

In Margraten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 380.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Margraten.

Bij de verkoop van een huis in Margraten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 380.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Margraten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Margraten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 367.000.

Het meest voorkomende energielabel in Margraten is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Margraten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Margraten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Margraten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Margraten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Aelmans Woningmakelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Margraten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Margraten.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Margraten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Margraten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Margraten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Margraten

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Honthem

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Margraten

In Margraten zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Aelmans Woningmakelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Margraten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijksweg 69 Aelmans Woningmakelaars BV € 568.000
De Koningswinkel 17 Aelmans Woningmakelaars BV € 525.000
van Gulpenstraat 11 Tijs & Cyril Makelaardij € 429.000
Aekerlaethofstraat 7 Aelmans Rentmeesters & Makelaars € 425.000
Clermontstraat 13 Damen Makelaardij € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Margraten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Margraten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Margraten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Margraten.

Wat kost een makelaar in Margraten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Margraten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Margraten van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Margraten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Margraten zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Margraten?

+

De meest verkopende makelaar van Margraten is Aelmans Woningmakelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Margraten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Margraten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Margraten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Margraten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!