Makelaars in Holtum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Holtum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Holtum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Holtum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Holtum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Holtum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Holtum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Holtum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Holtum

In Holtum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 230.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Holtum.

Bij de verkoop van een huis in Holtum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 230.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Holtum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Holtum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 286.000.

Het meest voorkomende energielabel in Holtum is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Holtum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Holtum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Holtum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Holtum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wagemans Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Holtum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Holtum.

 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Holtum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Holtum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Holtum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Holtum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Holtum

In Holtum zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Wagemans Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Holtum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buchterweg 13 Marcant Wonen € 425.000
Martinusstraat 30 Damen Makelaardij € 395.000
Ankersweg 11 FYN Makelaardij € 369.000
Martensweg 13 Fidus Makelaardij € 315.000
Ankersweg 19 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Holtum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Holtum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Holtum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Holtum.

Wat kost een makelaar in Holtum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Holtum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Holtum van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Holtum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Holtum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Holtum?

+

De meest verkopende makelaar van Holtum is Wagemans Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Holtum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Holtum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Holtum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Holtum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!