Makelaars in Heijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Heijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heijen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heijen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 115.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heijen

In Heijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 459.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 115.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heijen.

Bij de verkoop van een huis in Heijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 98 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 459.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 392.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heijen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hansdemakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Heijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heijen.

Populaire buurten in Heijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heijen

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Diekendaal-Nieuwerf

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Heijen

In Heijen zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Hansdemakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Erfsebosweg 68 Hansdemakelaar € 527.500
Erfsebosweg 22 Hansdemakelaar € 499.000
Kasteelstraat 8 Hansdemakelaar € 425.000
Dionisiusstraat 18 Hansdemakelaar € 399.000
Kasteelstraat 10 a Smedema Makelaars & Taxateurs € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Heijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heijen.

Wat kost een makelaar in Heijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heijen van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heijen zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heijen?

+

De meest verkopende makelaar van Heijen is Hansdemakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!