Makelaars in Grashoek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grashoek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Grashoek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grashoek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Grashoek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grashoek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Grashoek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Grashoek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -255.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grashoek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grashoek

In Grashoek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 289.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -255.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Grashoek.

Bij de verkoop van een huis in Grashoek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 289.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grashoek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grashoek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 379.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grashoek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grashoek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grashoek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grashoek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grashoek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Grashoek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grashoek.

 • BAKENS MAKELAARDIJ

  2. BAKENS MAKELAARDIJ

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Grashoek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grashoek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grashoek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Grashoek

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Kievitsheide

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Grashoek

In Grashoek zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Grashoek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Johan Spruijtstraat 20 Bouten Makelaardij B.V. € 450.000
Belgenhoek 22 BAKENS MAKELAARDIJ € 399.000
Berkenhof 12 Bouten Makelaardij B.V. € 289.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grashoek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grashoek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Grashoek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grashoek.

Wat kost een makelaar in Grashoek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grashoek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grashoek van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grashoek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grashoek zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grashoek?

+

De meest verkopende makelaar van Grashoek is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grashoek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grashoek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grashoek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grashoek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!