Makelaars in Einighausen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Einighausen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Einighausen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Einighausen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Einighausen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Einighausen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Einighausen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Einighausen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 188.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Einighausen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Einighausen

In Einighausen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 436.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 188.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Einighausen.

Bij de verkoop van een huis in Einighausen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 163 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 436.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Einighausen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Einighausen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 284.000.

Het meest voorkomende energielabel in Einighausen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Einighausen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Einighausen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Einighausen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Einighausen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Heykens Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Einighausen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Einighausen.

 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 170.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Einighausen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Einighausen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Einighausen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Einighausen

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Einighausen

In Einighausen zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Heykens Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Einighausen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brandstraat 27 Fidus Makelaardij € 498.000
Heistraat 17 Heykens Makelaardij € 295.000
Bielveld 19 Stoffers € 259.000
Heistraat 79 Marcant Wonen € 200.000
Brandstraat 12 C Smeets Vastgoed € 170.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Einighausen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Einighausen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Einighausen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Einighausen.

Wat kost een makelaar in Einighausen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Einighausen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Einighausen van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Einighausen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Einighausen zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Einighausen?

+

De meest verkopende makelaar van Einighausen is Heykens Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Einighausen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Einighausen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Einighausen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Einighausen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!