Makelaars in Broekhuizenvorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Broekhuizenvorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Broekhuizenvorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Broekhuizenvorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Broekhuizenvorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Broekhuizenvorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Broekhuizenvorst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Broekhuizenvorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 213.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Broekhuizenvorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 213.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Broekhuizenvorst.

Bij de verkoop van een huis in Broekhuizenvorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Broekhuizenvorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Broekhuizenvorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in Broekhuizenvorst is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Broekhuizenvorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Broekhuizenvorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Broekhuizenvorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Broekhuizenvorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Broekhuizenvorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Broekhuizenvorst.

Populaire buurten in Broekhuizenvorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Broekhuizenvorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Broekhuizenvorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Broekhuizenvorst

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen Broekhuizenvorst

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Maas en Peel Makelaardij en Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Broekhuizenvorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mgr. Hanssenstraat 5 Vastgoed Hoogstpersoonlijk € 550.000
Op de Spekt 6 CoMaCon Makelaardij € 496.000
Toon Peetersstraat 11 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 475.000
Broekstraat 2 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 459.000
Swolgenseweg 15 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broekhuizenvorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Broekhuizenvorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Broekhuizenvorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Broekhuizenvorst.

Wat kost een makelaar in Broekhuizenvorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Broekhuizenvorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Broekhuizenvorst van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Broekhuizenvorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Broekhuizenvorst zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Broekhuizenvorst?

+

De meest verkopende makelaar van Broekhuizenvorst is Maas en Peel Makelaardij en Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Broekhuizenvorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Broekhuizenvorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Broekhuizenvorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Broekhuizenvorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!