Makelaars in Bocholtz

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bocholtz, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Bocholtz. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bocholtz helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bocholtz.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bocholtz zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bocholtz afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 139.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bocholtz
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bocholtz

In Bocholtz is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 319.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 139.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bocholtz.

Bij de verkoop van een huis in Bocholtz is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 319.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bocholtz. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bocholtz weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 308.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bocholtz is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bocholtz. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bocholtz

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bocholtz? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bocholtz. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Keulen Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bocholtz, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bocholtz.

 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 238.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bocholtz

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bocholtz? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bocholtz. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bocholtz

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Baneheide

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bocholtz

In Bocholtz zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Keulen Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bocholtz.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wijngracht 10 Damen Makelaardij € 550.000
Paumstraat 36 Aquina-Hollanders makelaars € 495.000
Kerkeveld 8 Keulen Vastgoed € 449.000
Persoonstraat 35 Keulen Vastgoed € 449.000
Dr. Nolensstraat 18 Aelmans Woningmakelaars BV € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bocholtz

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bocholtz?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Bocholtz. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bocholtz.

Wat kost een makelaar in Bocholtz?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bocholtz is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bocholtz van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bocholtz?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bocholtz zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bocholtz?

+

De meest verkopende makelaar van Bocholtz is Keulen Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bocholtz zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bocholtz?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bocholtz aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bocholtz.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!