Makelaars in Wagenborgen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wagenborgen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Wagenborgen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wagenborgen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wagenborgen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wagenborgen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wagenborgen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wagenborgen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 243.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wagenborgen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wagenborgen

In Wagenborgen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 185.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Wagenborgen.

Bij de verkoop van een huis in Wagenborgen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 192 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 185.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wagenborgen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wagenborgen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 243.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wagenborgen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wagenborgen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wagenborgen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wagenborgen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wagenborgen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Wagenborgen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wagenborgen.

Populaire buurten in Wagenborgen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wagenborgen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wagenborgen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wagenborgen

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 243.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Wagenborgen

In Wagenborgen zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wagenborgen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 16 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 370.000
Kerkstraat 22 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 275.000
Hoofdweg 6 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 275.000
Hoofdweg 144 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 250.000
Kokslaan 2 iQ Makelaars € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wagenborgen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wagenborgen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Wagenborgen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wagenborgen.

Wat kost een makelaar in Wagenborgen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wagenborgen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wagenborgen van € 2.400 tot € 2.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wagenborgen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wagenborgen zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wagenborgen?

+

De meest verkopende makelaar van Wagenborgen is Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wagenborgen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wagenborgen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wagenborgen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wagenborgen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!