Makelaars in Meeden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meeden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Meeden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meeden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meeden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meeden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meeden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meeden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meeden

In Meeden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 39.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meeden.

Bij de verkoop van een huis in Meeden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meeden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meeden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meeden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meeden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meeden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meeden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meeden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ommeland Makelaardij en Assurantiën de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meeden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meeden.

Populaire buurten in Meeden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meeden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meeden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meeden

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Meeden Buitengebied

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Meeden

In Meeden zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Ommeland Makelaardij en Assurantiën verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meeden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lindenlaan 27 Ommeland Makelaardij en Assurantiën € 525.000
Hereweg 67 Toorn & Boer Vastgoed € 410.000
Hereweg 275 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 400.000
Zevenwoldsterweg 8 Bruins Verheek makelaars € 399.500
Vijverlaan 23 Makelaar Idee B.V. € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meeden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meeden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Meeden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meeden.

Wat kost een makelaar in Meeden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meeden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meeden van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meeden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meeden zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meeden?

+

De meest verkopende makelaar van Meeden is Ommeland Makelaardij en Assurantiën. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meeden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meeden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meeden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meeden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!