Makelaars in Foxhol

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Foxhol, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Foxhol. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Foxhol helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Foxhol.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Foxhol zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Foxhol zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Foxhol afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 233.000
 • Gemiddelde verkooptijd 88
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -240.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Foxhol
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Foxhol

In Foxhol is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 120.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -240.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Foxhol.

Bij de verkoop van een huis in Foxhol is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 120.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Foxhol. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Foxhol weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 233.000.

Het meest voorkomende energielabel in Foxhol is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Foxhol. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Foxhol

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Foxhol? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Foxhol. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Foxhol, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Foxhol.

Populaire buurten in Foxhol

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Foxhol? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Foxhol. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Foxhol

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Foxhol

In Foxhol zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Alders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Foxhol.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gerrit Imbosstraat 98 B Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 365.000
Gerrit Imbosstraat 86 A iQ Makelaars € 355.000
Gerrit Imbosstraat 13 Kamps & De Vries Makelaars V.O.F. € 295.000
Eiberlaan 50 Alders Makelaars € 249.500
Talingstraat 20 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 199.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Foxhol

Hoeveel makelaars zijn er actief in Foxhol?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Foxhol. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Foxhol.

Wat kost een makelaar in Foxhol?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Foxhol is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Foxhol van € 2.300 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Foxhol?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Foxhol zijn € 1.200 a € 1.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Foxhol?

+

De meest verkopende makelaar van Foxhol is Alders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Foxhol zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Foxhol?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Foxhol aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Foxhol.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!