Makelaars in Bellingwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bellingwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Bellingwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bellingwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bellingwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bellingwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bellingwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 111.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bellingwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bellingwolde

In Bellingwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 394.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 111.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bellingwolde.

Bij de verkoop van een huis in Bellingwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 394.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bellingwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bellingwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 322.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bellingwolde is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bellingwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bellingwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bellingwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bellingwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boer verzekeringen en makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bellingwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bellingwolde.

Populaire buurten in Bellingwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bellingwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bellingwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bellingwolde

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Rhederweg-West

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Verspreide huizen ten zuidoosten van Bellingwolde

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Rhederbrug-Oost

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bellingwolde

In Bellingwolde zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Boer verzekeringen en makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bellingwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuweweg 53 Nieboer Makelaars € 499.500
Rhederweg 1 Makelaar Idee B.V. € 440.000
Kanaaldijk W.Z. 4 Woonstee Makelaar B.V. € 425.000
Zuiderstraat 10 Boer verzekeringen en makelaardij € 425.000
Meerlaan 4 Boer verzekeringen en makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bellingwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bellingwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Bellingwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bellingwolde.

Wat kost een makelaar in Bellingwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bellingwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bellingwolde van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bellingwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bellingwolde zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bellingwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Bellingwolde is Boer verzekeringen en makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bellingwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bellingwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bellingwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bellingwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!