Makelaars in Westendorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Westendorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Westendorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Westendorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westendorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Westendorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Westendorp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Westendorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 175.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Westendorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Westendorp

In Westendorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 607.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Westendorp.

Bij de verkoop van een huis in Westendorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 607.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Westendorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Westendorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 428.000.

Het meest voorkomende energielabel in Westendorp is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Westendorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Westendorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Westendorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Westendorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuenen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Westendorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Westendorp.

Populaire buurten in Westendorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Westendorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Westendorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westendorp

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Westendorp

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Heelweg

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Westendorp

In Westendorp zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Kuenen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Westendorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Houtwerf 1 Kuenen Makelaardij € 599.000
Neijlandstraat 26 Iets Anders Makelaars € 499.026
Neijlandstraat 15 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 474.000
Veldkamperstraat 1 Kuenen Makelaardij € 389.000
Lankerdijk 15 Alliance Makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westendorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Westendorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Westendorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Westendorp.

Wat kost een makelaar in Westendorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Westendorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Westendorp van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Westendorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Westendorp zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Westendorp?

+

De meest verkopende makelaar van Westendorp is Kuenen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Westendorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Westendorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Westendorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Westendorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!