Makelaars in Valburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Valburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Valburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Valburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Valburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Valburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Valburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
 • Gemiddelde verkooptijd 76
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Valburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Valburg

In Valburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Valburg.

Bij de verkoop van een huis in Valburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Valburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Valburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 448.000.

Het meest voorkomende energielabel in Valburg is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Valburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Valburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Valburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Valburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jansen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Valburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Valburg.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 419.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.050.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Valburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Valburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Valburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Valburg

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 481.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Buitengebied Valburg Zuid

  Verkooptijd
  212 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Molenzicht

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Valburg

In Valburg zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Jansen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Valburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Julianastraat 20 Landelijk-wonen.nl € 1.050.000
Broekstraat 44 Den Hartog Makelaardij € 629.000
Broekstraat 56 Ras Makelaars € 599.000
Reethsestraat 18 Puntman Makelaars - Excellent NVM Makelaar! € 524.000
Steenspil Bouwkavel 61 Jansen Makelaardij € 398.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Valburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Valburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Valburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Valburg.

Wat kost een makelaar in Valburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Valburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Valburg van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Valburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Valburg zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Valburg?

+

De meest verkopende makelaar van Valburg is Jansen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Valburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Valburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Valburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Valburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!