Makelaars in Slijk-Ewijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Slijk-Ewijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Slijk-Ewijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Slijk-Ewijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Slijk-Ewijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Slijk-Ewijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Slijk-Ewijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Slijk-Ewijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 750.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Slijk-Ewijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Slijk-Ewijk.

Bij de verkoop van een huis in Slijk-Ewijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Slijk-Ewijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Slijk-Ewijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 750.000.

Het meest voorkomende energielabel in Slijk-Ewijk is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Slijk-Ewijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Slijk-Ewijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Slijk-Ewijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Slijk-Ewijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Met Maurice méér makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Slijk-Ewijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Slijk-Ewijk.

Populaire buurten in Slijk-Ewijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Slijk-Ewijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Slijk-Ewijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Slijk-Ewijk

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Met Maurice méér makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Slijk-Ewijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 27 Met Maurice méér makelaar € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slijk-Ewijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Slijk-Ewijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Slijk-Ewijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Slijk-Ewijk.

Wat kost een makelaar in Slijk-Ewijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Slijk-Ewijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Slijk-Ewijk van € 7.500 tot € 9.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Slijk-Ewijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Slijk-Ewijk zijn € 3.800 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Slijk-Ewijk?

+

De meest verkopende makelaar van Slijk-Ewijk is Met Maurice méér makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Slijk-Ewijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Slijk-Ewijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Slijk-Ewijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Slijk-Ewijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!