Makelaars in Keijenborg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Keijenborg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Keijenborg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Keijenborg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Keijenborg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Keijenborg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Keijenborg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Keijenborg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Keijenborg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Keijenborg

In Keijenborg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 345.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Keijenborg.

Bij de verkoop van een huis in Keijenborg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 345.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Keijenborg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Keijenborg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 465.000.

Het meest voorkomende energielabel in Keijenborg is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Keijenborg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Keijenborg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Keijenborg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Keijenborg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Keijenborg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Keijenborg.

Populaire buurten in Keijenborg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Keijenborg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Keijenborg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Keijenborg

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Keijenborg

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Keijenborg

In Keijenborg zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Keijenborg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Uilenesterstraat 5 a Gerrits Makelaardij € 650.000
Hogenkampweg 8 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 589.000
Sint Janstraat 26 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 479.000
Hengelosestraat 9 Alpina € 450.000
Sint Janstraat 30 Vredegoor Lanting Makelaars € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Keijenborg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Keijenborg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Keijenborg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Keijenborg.

Wat kost een makelaar in Keijenborg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Keijenborg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Keijenborg van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Keijenborg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Keijenborg zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Keijenborg?

+

De meest verkopende makelaar van Keijenborg is Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Keijenborg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Keijenborg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Keijenborg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Keijenborg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!