Makelaars in Ingen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ingen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Ingen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ingen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ingen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ingen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ingen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 582.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ingen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ingen

In Ingen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 473.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ingen.

Bij de verkoop van een huis in Ingen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 154 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 473.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ingen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ingen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 582.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ingen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ingen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ingen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ingen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ingen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ingen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ingen.

Populaire buurten in Ingen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ingen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ingen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ingen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 468.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Klinkenberg

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 815.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen Ommerenveld en Zwarte Paard

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 715.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Ganzert

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 785.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ingen

In Ingen zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ingen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoogkana 13 a Joop van Mourik makelaars € 1.490.000
De Brenk 4 Familie Beekhuizen Makelaardij € 865.000
Ganzert 14 Het Makelaarshuys € 785.000
De Steeg 9 Familie Beekhuizen Makelaardij € 715.000
Molenhof 2 Woonkoppel Makelaardij € 648.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ingen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ingen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Ingen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ingen.

Wat kost een makelaar in Ingen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ingen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ingen van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ingen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ingen zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ingen?

+

De meest verkopende makelaar van Ingen is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ingen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ingen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ingen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ingen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!