Makelaars in Harskamp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Harskamp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Harskamp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Harskamp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Harskamp dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Harskamp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Harskamp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 556.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 298.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Harskamp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Harskamp

In Harskamp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 727.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 298.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Harskamp.

Bij de verkoop van een huis in Harskamp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 727.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Harskamp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Harskamp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 556.000.

Het meest voorkomende energielabel in Harskamp is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Harskamp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Harskamp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Harskamp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Harskamp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Westeneng Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Harskamp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Harskamp.

Populaire buurten in Harskamp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Harskamp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Harskamp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Harskamp dorp

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Westeneng

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 849.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Harskamp

In Harskamp zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Westeneng Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Harskamp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Harderwijkerweg 1 Maaike van Doorn Makelaar € 1.275.000
Kraaikamperweg 10 Stroomberg Makelaardij € 849.000
Smitshoek 25 Westeneng Makelaardij € 795.000
Lage Engweg 20 DNA Makelaars € 595.000
Dorpsstraat 107 Henk Bos Makelaardij € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Harskamp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Harskamp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Harskamp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Harskamp.

Wat kost een makelaar in Harskamp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Harskamp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Harskamp van € 5.600 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Harskamp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Harskamp zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Harskamp?

+

De meest verkopende makelaar van Harskamp is Westeneng Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Harskamp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Harskamp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Harskamp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Harskamp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!