Makelaars in Bronkhorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bronkhorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Bronkhorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bronkhorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bronkhorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bronkhorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bronkhorst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bronkhorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 595.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bronkhorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bronkhorst

In Bronkhorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 765.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bronkhorst.

Bij de verkoop van een huis in Bronkhorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 765.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bronkhorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bronkhorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 595.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bronkhorst is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bronkhorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bronkhorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bronkhorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bronkhorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Thoma Post Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Bronkhorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bronkhorst.

Populaire buurten in Bronkhorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bronkhorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bronkhorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bronkhorst

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Bronkhorst

In Bronkhorst zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Thoma Post Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Bronkhorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Onderstraat 4 Thoma Post Makelaars € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bronkhorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bronkhorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Bronkhorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bronkhorst.

Wat kost een makelaar in Bronkhorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bronkhorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bronkhorst van € 6.000 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bronkhorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bronkhorst zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bronkhorst?

+

De meest verkopende makelaar van Bronkhorst is Thoma Post Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bronkhorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bronkhorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bronkhorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bronkhorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!