Makelaars in Barchem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Barchem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Barchem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Barchem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Barchem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Barchem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Barchem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 570.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Barchem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Barchem

In Barchem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 496.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Barchem.

Bij de verkoop van een huis in Barchem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 496.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Barchem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Barchem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 570.000.

Het meest voorkomende energielabel in Barchem is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Barchem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Barchem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Barchem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Barchem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Thoma Post Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Barchem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Barchem.

Populaire buurten in Barchem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Barchem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Barchem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Barchem

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen Zwarte Veen en Barchemse Enk

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen Boschheurne en Zwiepsche Broek

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Barchem

In Barchem zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Thoma Post Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Barchem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bosheurneweg 1 Marieke Kok Makelaardij € 950.000
Vordenseweg 8 Thoma Post Makelaars € 895.000
Zwiepseweg 14 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 775.000
Enkweg 3 Thoma Post Makelaars € 695.000
Winkelsdijk 7 Thoma Post Makelaars € 659.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barchem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Barchem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Barchem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Barchem.

Wat kost een makelaar in Barchem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Barchem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Barchem van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Barchem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Barchem zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Barchem?

+

De meest verkopende makelaar van Barchem is Thoma Post Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Barchem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Barchem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Barchem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Barchem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!