Makelaars in Stavoren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stavoren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Stavoren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stavoren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stavoren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stavoren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Stavoren zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Stavoren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
 • Gemiddelde verkooptijd 83
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stavoren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stavoren

In Stavoren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Stavoren.

Bij de verkoop van een huis in Stavoren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stavoren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stavoren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 390.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stavoren is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stavoren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stavoren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stavoren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stavoren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kingma & Walinga makelaars en taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Stavoren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stavoren.

Populaire buurten in Stavoren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stavoren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stavoren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stavoren

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Stavoren

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Stavoren

In Stavoren zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Kingma & Walinga makelaars en taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Stavoren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meerweg 35 Makelaardij P.J. de Jong € 695.000
Havenweg 8 Haskestaete Makelaardij € 449.000
Stadsfenne 13 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 349.500
De Hellingh 6 Wonen aan water Makelaars € 65.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stavoren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stavoren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Stavoren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stavoren.

Wat kost een makelaar in Stavoren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stavoren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stavoren van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stavoren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stavoren zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stavoren?

+

De meest verkopende makelaar van Stavoren is Kingma & Walinga makelaars en taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stavoren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stavoren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stavoren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stavoren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!