Makelaars in Ried

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ried, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Ried. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ried helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ried.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ried zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ried zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ried afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ried
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ried

In Ried is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ried.

Bij de verkoop van een huis in Ried is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ried. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ried weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 374.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ried is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ried. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ried

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ried? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ried. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Miedema Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Ried, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ried.

Populaire buurten in Ried

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ried? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ried. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

  • 1. Ried

    Verkooptijd
    42 dagen
    Gemiddelde verkoopprijs
    € 374.000
    Woningen verkocht
    4

Top 4 woningen verkocht in Ried

In Ried zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Miedema Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Ried.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Suderom 5 Miedema Makelaars € 435.000
Zevenhuisterweg 15 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 425.000
Berlikumerweg 7 De Waard Makelaars en Taxateurs € 398.000
Kerkpad 4 Miedema Makelaars € 239.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ried

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ried?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Ried. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ried.

Wat kost een makelaar in Ried?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ried is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ried van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ried?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ried zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ried?

+

De meest verkopende makelaar van Ried is Miedema Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ried zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ried?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ried aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ried.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!