Makelaars in Paesens

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Paesens, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Paesens. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Paesens helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Paesens.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Paesens zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Paesens zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Paesens afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 160.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Paesens
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Paesens

In Paesens is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 129.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Paesens.

Bij de verkoop van een huis in Paesens is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 193 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 129.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Paesens. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Paesens weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 160.000.

Het meest voorkomende energielabel in Paesens is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Paesens. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Paesens

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Paesens? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Paesens. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Overzet Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Paesens, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Paesens.

Populaire buurten in Paesens

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Paesens? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Paesens. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Paesens

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 160.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Paesens

In Paesens zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Overzet Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Paesens.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kokentn 6 Overzet Vastgoed € 159.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Paesens

Hoeveel makelaars zijn er actief in Paesens?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Paesens. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Paesens.

Wat kost een makelaar in Paesens?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Paesens is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Paesens van € 1.600 tot € 1.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Paesens?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Paesens zijn € 800 a € 1.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Paesens?

+

De meest verkopende makelaar van Paesens is Overzet Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Paesens zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Paesens?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Paesens aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Paesens.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!