Makelaars in Noardburgum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noardburgum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Noardburgum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noardburgum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordburgum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noardburgum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Noardburgum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noardburgum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noardburgum

In Noardburgum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 347.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -21.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Noardburgum.

Bij de verkoop van een huis in Noardburgum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 347.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noardburgum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noardburgum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 352.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noardburgum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noardburgum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noardburgum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noardburgum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noardburgum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Link Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noardburgum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noardburgum.

 • Makelaardij Jaap Kingma

  2. Makelaardij Jaap Kingma

  Verkooptijd
  211 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  2
 • Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

  3. Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  4. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1
 • Overzet Vastgoed

  5. Overzet Vastgoed

  Verkooptijd
  184 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Noardburgum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noardburgum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noardburgum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordburgum

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Verspreide huizen Noordburgum

  Verkooptijd
  102 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Noardburgum

In Noardburgum zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Link Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noardburgum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Zwette 6 Link Makelaars & Taxateurs € 725.000
Oude Commissieweg 16 Overzet Vastgoed € 597.500
Zevenhuisterweg 65 Makelaardij Friesland | Qualis € 495.000
Stateheide 22 Wijmenga Makelaars & Rentmeesters € 395.000
S.K. Feitsmastraat 7 Link Makelaars & Taxateurs € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noardburgum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noardburgum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Noardburgum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noardburgum.

Wat kost een makelaar in Noardburgum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noardburgum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noardburgum van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noardburgum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noardburgum zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noardburgum?

+

De meest verkopende makelaar van Noardburgum is Link Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noardburgum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noardburgum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noardburgum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noardburgum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!