Makelaars in Hantumhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hantumhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Hantumhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hantumhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hantumhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hantumhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hantumhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hantumhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 235.000
 • Gemiddelde verkooptijd 12
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hantumhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hantumhuizen

In Hantumhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 325.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hantumhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Hantumhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 325.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hantumhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hantumhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 235.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hantumhuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hantumhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hantumhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hantumhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hantumhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Hantumhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hantumhuizen.

Populaire buurten in Hantumhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hantumhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hantumhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hantumhuizen

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Hantumhuizen

In Hantumhuizen zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Hantumhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Smidsplein 1 Lamberink Makelaars € 235.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hantumhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hantumhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Hantumhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hantumhuizen.

Wat kost een makelaar in Hantumhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hantumhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hantumhuizen van € 2.400 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hantumhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hantumhuizen zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hantumhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Hantumhuizen is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hantumhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hantumhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hantumhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hantumhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!