Makelaars in Hallum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hallum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Hallum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hallum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hallum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hallum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hallum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 302.000
 • Gemiddelde verkooptijd 98
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 155.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hallum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hallum

In Hallum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 155.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hallum.

Bij de verkoop van een huis in Hallum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hallum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hallum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 302.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hallum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hallum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hallum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hallum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hallum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Germeraad Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hallum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hallum.

 • Kingma Vastgoed Makelaars

  2. Kingma Vastgoed Makelaars

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 262.000
  Woningen verkocht
  2
 • Smedes makelaardij

  3. Smedes makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 213.000
  Woningen verkocht
  2
 • Duinstra Melis Makelaars

  4. Duinstra Melis Makelaars

  Verkooptijd
  183 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Libbe Duinstra

  5. Makelaardij Libbe Duinstra

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 224.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hallum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hallum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hallum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hallum

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Hallum

  Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 527.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Hallum

In Hallum zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Germeraad Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hallum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Doniaweg 30 F Germeraad Makelaars € 790.000
Kelnersweg 2 Germeraad Makelaars € 450.000
Rondweg 11 a Duinstra Melis Makelaars € 359.000
Hoge Herenweg 23 Kingma Vastgoed Makelaars € 339.500
Offingaweg 30 Makelaardij Hoekstra € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hallum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hallum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Hallum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hallum.

Wat kost een makelaar in Hallum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hallum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hallum van € 3.000 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hallum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hallum zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hallum?

+

De meest verkopende makelaar van Hallum is Germeraad Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hallum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hallum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hallum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hallum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!