Makelaars in Gauw

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gauw, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Gauw. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gauw helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gauw.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gauw zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gauw zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gauw afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 280.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gauw
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gauw

In Gauw is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Gauw.

Bij de verkoop van een huis in Gauw is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 90 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gauw. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gauw weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 280.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gauw is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gauw. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gauw

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gauw? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gauw. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Friesland | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Gauw, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gauw.

 • Struiksma Makelaars Sneek

  2. Struiksma Makelaars Sneek

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 245.000
  Woningen verkocht
  1
 • Atsma makelaardij en taxatie

  3. Atsma makelaardij en taxatie

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Gauw

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gauw? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gauw. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gauw

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Gauw

In Gauw zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Friesland | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Gauw.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boeijengastrjitte 44 Atsma makelaardij en taxatie € 375.000
De Skalter 6 Struiksma Makelaars Sneek € 245.000
Boeijengastrjitte 30 Makelaardij Friesland | Qualis € 219.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gauw

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gauw?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Gauw. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gauw.

Wat kost een makelaar in Gauw?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gauw is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gauw van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gauw?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gauw zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gauw?

+

De meest verkopende makelaar van Gauw is Makelaardij Friesland | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gauw zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gauw?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gauw aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gauw.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!