Makelaars in Ee

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ee, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Ee. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ee helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ee.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ee zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ee zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ee afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 255.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ee

In Ee is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 190.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ee.

Bij de verkoop van een huis in Ee is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 190.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ee. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ee weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 255.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ee is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ee. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ee

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ee? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ee. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Factornoord de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ee, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ee.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  120 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 220.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  152 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 190.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ee

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ee? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ee. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ee

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 201.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Ee

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ee

In Ee zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Factornoord verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ee.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tibsterwei 11 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 525.000
Lytse Loane 2 Lamberink Makelaars € 295.000
Stienfeksterwei 25 Overzet Vastgoed € 219.500
Grutte Loane 6 Roos Makelaars € 189.500
De Skeperij 49 Regiomakelaardij B.V. € 175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ee

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ee?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Ee. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ee.

Wat kost een makelaar in Ee?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ee is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ee van € 2.600 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ee?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ee zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ee?

+

De meest verkopende makelaar van Ee is Factornoord. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ee zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ee?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ee aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ee.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!