Makelaars in Bitgum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bitgum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Bitgum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bitgum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bitgum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bitgum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bitgum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bitgum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bitgum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bitgum

In Bitgum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bitgum.

Bij de verkoop van een huis in Bitgum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bitgum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bitgum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 351.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bitgum is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bitgum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bitgum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bitgum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bitgum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Bitgum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bitgum.

Populaire buurten in Bitgum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bitgum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bitgum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bitgum

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Bitgum

In Bitgum zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Bitgum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Doniastrjitte 4 Makelaardij Libbe Duinstra € 425.000
Feartswâl 1 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 319.000
De Kline 20 Miedema Makelaars € 310.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bitgum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bitgum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Bitgum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bitgum.

Wat kost een makelaar in Bitgum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bitgum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bitgum van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bitgum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bitgum zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bitgum?

+

De meest verkopende makelaar van Bitgum is G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bitgum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bitgum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bitgum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bitgum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!