Makelaars in Meppen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meppen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Meppen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meppen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meppen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meppen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Meppen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Meppen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meppen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meppen

In Meppen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Meppen.

Bij de verkoop van een huis in Meppen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 378 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meppen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meppen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 479.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meppen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meppen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meppen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meppen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meppen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Suelmann Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Meppen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meppen.

Populaire buurten in Meppen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meppen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meppen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meppen

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Meppen

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Meppen

In Meppen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Suelmann Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Meppen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mepperstraat 34 - 36 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 798.000
Mepperstraat 52 Bentum Dragtstra Makelaars € 340.000
Bosrand 2 Suelmann Makelaardij € 299.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meppen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meppen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Meppen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meppen.

Wat kost een makelaar in Meppen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meppen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meppen van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meppen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meppen zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meppen?

+

De meest verkopende makelaar van Meppen is Suelmann Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meppen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meppen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meppen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meppen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!