Makelaars in Gasselternijveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gasselternijveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Gasselternijveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gasselternijveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gasselternijveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gasselternijveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gasselternijveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 263.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 75.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gasselternijveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gasselternijveen

In Gasselternijveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 337.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 75.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Gasselternijveen.

Bij de verkoop van een huis in Gasselternijveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 337.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gasselternijveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gasselternijveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 263.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gasselternijveen is A++. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gasselternijveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gasselternijveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gasselternijveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gasselternijveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Namaco Aa & Hunze de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gasselternijveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gasselternijveen.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 167.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 167.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Gasselternijveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gasselternijveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gasselternijveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gasselternijveen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Gasselternijveen

In Gasselternijveen zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Namaco Aa & Hunze verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gasselternijveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 92 MakelaarNu € 697.500
Vaart 25 Makelaarsland € 425.000
De Viermaster 31 Namaco Aa & Hunze € 309.000
Baptistenkade 10 Namaco Aa & Hunze € 285.000
Vaart 103 Namaco Aa & Hunze € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gasselternijveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gasselternijveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Gasselternijveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gasselternijveen.

Wat kost een makelaar in Gasselternijveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gasselternijveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gasselternijveen van € 2.600 tot € 3.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gasselternijveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gasselternijveen zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gasselternijveen?

+

De meest verkopende makelaar van Gasselternijveen is Namaco Aa & Hunze. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gasselternijveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gasselternijveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gasselternijveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gasselternijveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!