Makelaars in Annerveenschekanaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Annerveenschekanaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Annerveenschekanaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Annerveenschekanaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Annerveenschekanaal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Annerveenschekanaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Annerveenschekanaal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Annerveenschekanaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 71.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Annerveenschekanaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Annerveenschekanaal

In Annerveenschekanaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 368.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 71.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Annerveenschekanaal.

Bij de verkoop van een huis in Annerveenschekanaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 368.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Annerveenschekanaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Annerveenschekanaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Annerveenschekanaal is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Annerveenschekanaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Annerveenschekanaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Annerveenschekanaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Annerveenschekanaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MooiWonen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Annerveenschekanaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Annerveenschekanaal.

 • Alders Makelaars

  2. Alders Makelaars

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  1
 • Namaco Aa & Hunze

  3. Namaco Aa & Hunze

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij ZIJL

  4. Makelaardij ZIJL

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 195.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Annerveenschekanaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Annerveenschekanaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Annerveenschekanaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Annerveenschekanaal

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Annerveenschekanaal

In Annerveenschekanaal zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar MooiWonen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Annerveenschekanaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Greveling 39 Alders Makelaars € 440.000
Greveling 127 MooiWonen Makelaars € 399.500
Greveling 26 a Namaco Aa & Hunze € 295.000
Greveling 3 MooiWonen Makelaars € 259.000
Greveling 163 Makelaardij ZIJL € 195.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Annerveenschekanaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Annerveenschekanaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Annerveenschekanaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Annerveenschekanaal.

Wat kost een makelaar in Annerveenschekanaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Annerveenschekanaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Annerveenschekanaal van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Annerveenschekanaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Annerveenschekanaal zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Annerveenschekanaal?

+

De meest verkopende makelaar van Annerveenschekanaal is MooiWonen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Annerveenschekanaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Annerveenschekanaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Annerveenschekanaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Annerveenschekanaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!