Wooncontent NVM Amersfoort

Wooncontent NVM Amersfoort is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wooncontent NVM Amersfoort hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wooncontent NVM Amersfoort is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wooncontent NVM Amersfoort. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Wooncontent NVM Amersfoort zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Wooncontent NVM Amersfoort in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Wooncontent NVM Amersfoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Wooncontent NVM Amersfoort verkoopt

Wooncontent NVM Amersfoort is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wooncontent NVM Amersfoort woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wooncontent NVM Amersfoort ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 3 € 371.000
Vlaardingen 1 € 265.000

Type woningen die Wooncontent NVM Amersfoort verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wooncontent NVM Amersfoort diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wooncontent NVM Amersfoort het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
galerijflat
20%
portiekflat
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wooncontent NVM Amersfoort

Wat kost Wooncontent NVM Amersfoort bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wooncontent NVM Amersfoort voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wooncontent NVM Amersfoort je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Wooncontent NVM Amersfoort actief?

+

Wooncontent NVM Amersfoort heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Wooncontent NVM Amersfoort actief?

+

Wooncontent NVM Amersfoort is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wooncontent NVM Amersfoort actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 345.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Wooncontent NVM Amersfoort. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!