VO2 Makelaardij

VO2 Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rijswijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VO2 Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VO2 Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VO2 Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VO2 Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -170.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over VO2 Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VO2 Makelaardij verkoopt

VO2 Makelaardij is het meeste actief in Rijswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VO2 Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VO2 Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rijswijk 8 € 289.000
Den Haag 8 € 378.000
Hoevelaken 1 € 550.000
Zoetermeer 1 € 445.000
Biddinghuizen 1 € 250.000

Type woningen die VO2 Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VO2 Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VO2 Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
32%
portiekflat
26%
tussenwoning
26%
benedenwoning
11%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VO2 Makelaardij

Wat kost VO2 Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VO2 Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VO2 Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is VO2 Makelaardij actief?

+

VO2 Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rijswijk, Den Haag, Hoevelaken, Zoetermeer en Biddinghuizen.

In welk prijssegment is VO2 Makelaardij actief?

+

VO2 Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VO2 Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 346.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijswijk en vergelijkbaar is aan VO2 Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!