VMG makelaars regio Oosterhout

VMG makelaars regio Oosterhout is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VMG makelaars regio Oosterhout hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VMG makelaars regio Oosterhout is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VMG makelaars regio Oosterhout. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij VMG makelaars regio Oosterhout zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties VMG makelaars regio Oosterhout in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 300.000
  • Gemiddelde verkooptijd 13
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over VMG makelaars regio Oosterhout
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar VMG makelaars regio Oosterhout verkoopt

VMG makelaars regio Oosterhout is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VMG makelaars regio Oosterhout woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VMG makelaars regio Oosterhout ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 2 € 300.000

Type woningen die VMG makelaars regio Oosterhout verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VMG makelaars regio Oosterhout diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VMG makelaars regio Oosterhout het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VMG makelaars regio Oosterhout

Wat kost VMG makelaars regio Oosterhout bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VMG makelaars regio Oosterhout voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VMG makelaars regio Oosterhout je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is VMG makelaars regio Oosterhout actief?

+

VMG makelaars regio Oosterhout heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout.

In welk prijssegment is VMG makelaars regio Oosterhout actief?

+

VMG makelaars regio Oosterhout is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VMG makelaars regio Oosterhout actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 300.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan VMG makelaars regio Oosterhout. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!