VHM Kuijper Makelaars

VHM Kuijper Makelaars is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VHM Kuijper Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VHM Kuijper Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VHM Kuijper Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VHM Kuijper Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over VHM Kuijper Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VHM Kuijper Makelaars verkoopt

VHM Kuijper Makelaars is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VHM Kuijper Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VHM Kuijper Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 13 € 370.000
Heiloo 2 € 560.000
Sint Maarten 1 € 375.000
Noord-Scharwoude 1 € 495.000
Broek op Langedijk 1 € 425.000

Type woningen die VHM Kuijper Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VHM Kuijper Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VHM Kuijper Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
hoekwoning
18%
vrijstaande woning
18%
galerijflat
12%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VHM Kuijper Makelaars

Wat kost VHM Kuijper Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VHM Kuijper Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VHM Kuijper Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is VHM Kuijper Makelaars actief?

+

VHM Kuijper Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heiloo, Sint Maarten, Noord-Scharwoude en Broek op Langedijk.

In welk prijssegment is VHM Kuijper Makelaars actief?

+

VHM Kuijper Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VHM Kuijper Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan VHM Kuijper Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!