Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V.

Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. is een makelaar gevestigd in Heiloo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heiloo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 55.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. verkoopt

Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. is het meeste actief in Heiloo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heiloo 3 € 607.000
Alkmaar 3 € 480.000
Castricum 1 € 250.000
Uitgeest 1 € 498.000
Koedijk 1 € 325.000

Type woningen die Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
vrijstaande woning
38%
tussenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V.

Wat kost Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. actief?

+

Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heiloo, Alkmaar, Castricum, Uitgeest en Koedijk.

In welk prijssegment is Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. actief?

+

Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 481.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heiloo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heiloo en vergelijkbaar is aan Blokdijk Makelaars & Adviseurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!