Velthuis Makelaardij

Velthuis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oldenzaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Velthuis Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Velthuis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldenzaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Velthuis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Velthuis Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Velthuis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 310.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Velthuis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Velthuis Makelaardij verkoopt

Velthuis Makelaardij is het meeste actief in Oldenzaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Velthuis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Velthuis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldenzaal 1 € 310.000

Type woningen die Velthuis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Velthuis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Velthuis Makelaardij het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
33%
portiekflat
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velthuis Makelaardij

Wat kost Velthuis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Velthuis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Velthuis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is Velthuis Makelaardij actief?

+

Velthuis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldenzaal.

In welk prijssegment is Velthuis Makelaardij actief?

+

Velthuis Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Velthuis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 310.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldenzaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldenzaal en vergelijkbaar is aan Velthuis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!