Vanberkel Makelaardij o.z.

Vanberkel Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vanberkel Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vanberkel Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vanberkel Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vanberkel Makelaardij o.z. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vanberkel Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Vanberkel Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vanberkel Makelaardij o.z. verkoopt

Vanberkel Makelaardij o.z. is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vanberkel Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vanberkel Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 2 € 322.000
Kortenhoef 2 € 458.000
Utrecht 1 € 475.000
Vreeland 1 € 550.000
Oldenzaal 1 € 265.000

Type woningen die Vanberkel Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vanberkel Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vanberkel Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
20%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
20%
maisonnette
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vanberkel Makelaardij o.z.

Wat kost Vanberkel Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vanberkel Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vanberkel Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Vanberkel Makelaardij o.z. actief?

+

Vanberkel Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Kortenhoef, Utrecht, Vreeland en Oldenzaal.

In welk prijssegment is Vanberkel Makelaardij o.z. actief?

+

Vanberkel Makelaardij o.z. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vanberkel Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 407.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Vanberkel Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!