Van Triest Makelaardij

Van Triest Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Triest Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Triest Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Triest Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Triest Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Triest Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 675.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Van Triest Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Van Triest Makelaardij verkoopt

Van Triest Makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Triest Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Triest Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 8 € 675.000

Type woningen die Van Triest Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Triest Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Triest Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
40%
benedenwoning
20%
bovenwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Triest Makelaardij

Wat kost Van Triest Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Triest Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Triest Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.400 en de € 5.100.

Waar is Van Triest Makelaardij actief?

+

Van Triest Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Van Triest Makelaardij actief?

+

Van Triest Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Triest Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 675.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Van Triest Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!