Van Gerwen Makelaardij B.V.

Van Gerwen Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Berlicum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Gerwen Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Gerwen Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berlicum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Gerwen Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Gerwen Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Gerwen Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 490.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -430.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Van Gerwen Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Gerwen Makelaardij B.V. verkoopt

Van Gerwen Makelaardij B.V. is het meeste actief in Berlicum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Gerwen Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Gerwen Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeist 1 € 260.000
Berlicum 1 € 820.000
Schijndel 1 € 390.000

Type woningen die Van Gerwen Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Gerwen Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Gerwen Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Gerwen Makelaardij B.V.

Wat kost Van Gerwen Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Gerwen Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Gerwen Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Van Gerwen Makelaardij B.V. actief?

+

Van Gerwen Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeist, Berlicum en Schijndel.

In welk prijssegment is Van Gerwen Makelaardij B.V. actief?

+

Van Gerwen Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Gerwen Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 490.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berlicum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berlicum en vergelijkbaar is aan Van Gerwen Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!