Sikkes Makelaardij o.g.

Sikkes Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sikkes Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Sikkes Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sikkes Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Sikkes Makelaardij o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Sikkes Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 487.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Sikkes Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Sikkes Makelaardij o.g. verkoopt

Sikkes Makelaardij o.g. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sikkes Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sikkes Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 5 € 482.000
Naarden 1 € 498.000
Diemen 1 € 499.000

Type woningen die Sikkes Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sikkes Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sikkes Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
75%
galerijflat
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sikkes Makelaardij o.g.

Wat kost Sikkes Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sikkes Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sikkes Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is Sikkes Makelaardij o.g. actief?

+

Sikkes Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Naarden en Diemen.

In welk prijssegment is Sikkes Makelaardij o.g. actief?

+

Sikkes Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sikkes Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 487.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Sikkes Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!