FPN Makelaardij

FPN Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt FPN Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. FPN Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FPN Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij FPN Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties FPN Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 505.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over FPN Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar FPN Makelaardij verkoopt

FPN Makelaardij is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FPN Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FPN Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leidschendam 1 € 505.000

Type woningen die FPN Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FPN Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FPN Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FPN Makelaardij

Wat kost FPN Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FPN Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FPN Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is FPN Makelaardij actief?

+

FPN Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Leidschendam.

In welk prijssegment is FPN Makelaardij actief?

+

FPN Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FPN Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 505.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan FPN Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!