Esther van Benthem makelaar o.g.

Esther van Benthem makelaar o.g. is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Esther van Benthem makelaar o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Esther van Benthem makelaar o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Esther van Benthem makelaar o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Esther van Benthem makelaar o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Esther van Benthem makelaar o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 327.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Esther van Benthem makelaar o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Esther van Benthem makelaar o.g. verkoopt

Esther van Benthem makelaar o.g. is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Esther van Benthem makelaar o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Esther van Benthem makelaar o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 6 € 299.000
Rossum 1 € 498.000

Type woningen die Esther van Benthem makelaar o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Esther van Benthem makelaar o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Esther van Benthem makelaar o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
hoekwoning
29%
vrijstaande woning
29%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Esther van Benthem makelaar o.g.

Wat kost Esther van Benthem makelaar o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Esther van Benthem makelaar o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Esther van Benthem makelaar o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Esther van Benthem makelaar o.g. actief?

+

Esther van Benthem makelaar o.g. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede en Rossum.

In welk prijssegment is Esther van Benthem makelaar o.g. actief?

+

Esther van Benthem makelaar o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Esther van Benthem makelaar o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 327.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Esther van Benthem makelaar o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!