Douwes Makelaardij

Douwes Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zaandam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Douwes Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Douwes Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaandam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Douwes Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Douwes Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Douwes Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 600.000
  • Gemiddelde verkooptijd 0
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Douwes Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Douwes Makelaardij verkoopt

Douwes Makelaardij is het meeste actief in Zaandam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Douwes Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Douwes Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 1 € 600.000

Type woningen die Douwes Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Douwes Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Douwes Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Douwes Makelaardij

Wat kost Douwes Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Douwes Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Douwes Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Douwes Makelaardij actief?

+

Douwes Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam.

In welk prijssegment is Douwes Makelaardij actief?

+

Douwes Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Douwes Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 600.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaandam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaandam en vergelijkbaar is aan Douwes Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!