De Ruiter Makelaars

De Ruiter Makelaars is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Ruiter Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Ruiter Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Ruiter Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Ruiter Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over De Ruiter Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Ruiter Makelaars verkoopt

De Ruiter Makelaars is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Ruiter Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Ruiter Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 11 € 455.000
Bussum 5 € 471.000
Hilversum 3 € 517.000
Naarden 3 € 367.000
‘s-Graveland 1 € 775.000

Type woningen die De Ruiter Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Ruiter Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Ruiter Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
17%
portiekwoning
13%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Ruiter Makelaars

Wat kost De Ruiter Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Ruiter Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Ruiter Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is De Ruiter Makelaars actief?

+

De Ruiter Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Bussum, Hilversum, Naarden en ‘s-Graveland.

In welk prijssegment is De Ruiter Makelaars actief?

+

De Ruiter Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Ruiter Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan De Ruiter Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!