De Passende Woning Makelaardij

De Passende Woning Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oldebroek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Passende Woning Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Passende Woning Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldebroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Passende Woning Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Passende Woning Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -89.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over De Passende Woning Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Passende Woning Makelaardij verkoopt

De Passende Woning Makelaardij is het meeste actief in Oldebroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Passende Woning Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Passende Woning Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldebroek 14 € 429.000
Wezep 5 € 475.000
’t Loo Oldebroek 4 € 411.000
Zwolle 3 € 438.000

Type woningen die De Passende Woning Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Passende Woning Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Passende Woning Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%
eindwoning
6%
benedenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Passende Woning Makelaardij

Wat kost De Passende Woning Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Passende Woning Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Passende Woning Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is De Passende Woning Makelaardij actief?

+

De Passende Woning Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldebroek, Wezep, ’t Loo Oldebroek, Zwolle en Noordeinde Gld.

In welk prijssegment is De Passende Woning Makelaardij actief?

+

De Passende Woning Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Passende Woning Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldebroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldebroek en vergelijkbaar is aan De Passende Woning Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!