De Lokale Makelaar

De Lokale Makelaar is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Lokale Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Lokale Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Lokale Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Lokale Makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Lokale Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over De Lokale Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Lokale Makelaar verkoopt

De Lokale Makelaar is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Lokale Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Lokale Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 5 € 335.000
Breda 1 € 399.000

Type woningen die De Lokale Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Lokale Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Lokale Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Lokale Makelaar

Wat kost De Lokale Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Lokale Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Lokale Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Lokale Makelaar actief?

+

De Lokale Makelaar heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg en Breda.

In welk prijssegment is De Lokale Makelaar actief?

+

De Lokale Makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Lokale Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 345.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan De Lokale Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!